ExperiențeHipnoză

În căutarea sufletului pereche

Este diferență între sufletul pereche și sufletul geamăn? Eu cred că nu. Oamenii, de-a lungul timpului au dat definiții diferite, unii s-au bazat pe ce au simțit ei la un moment dat, iar alții pe logică sau au prelucrat ce au aflat din diferite surse. Eu știu că nu este nici o diferență între sufletul pereche și sufletul geamăn.

În timpul regresiilor în viețile mele anterioare m-am întâlnit de trei ori cu sufletul meu pereche. În prima viață anterioară pe care am vizitat-o a apărut târziu, atunci când îmi pierdusem speranța că îl voi mai întâlni, și a fost lângă mine până la sfârșit.

În a doua viață anterioară nu am reușit să ne întâlnim, el pur și simplu a trecut pe lângă mine în viteză, fără să mă vadă și să îmi audă chemarea.

În timpul ultimei regresii pe care am făcut-o ne-am întâlnit pe tărâmul dintre vieți, atunci când așteptam să trecem pragul unei vieți viitoare. Eram împreună două suflete pereche uniți pe vecie și știam că așa vom fi până atunci când călătoria noastră de-a lungul vieților va lua sfârșit și vom trece la un nivel superior.

Cu toate că mi-aș fi dorit să știu cine este, niciodată nu am reușit să îi văd chipul.  Acum îmi dau seama că atunci când am făcut regresiile în viețile anterioare și m-am întâlnit cu sufletul meu pereche am știut cine este în viața din prezent deoarece îl cunosc și îmi place mult de bărbatul în care este reîncarnat acum, dar m-am gândit că sunt subiectivă și din cauza aceasta nu am crezut ce îmi spunea sufletul meu atunci. Îmi doream să îi văd chipul în timpul regresiilor ca să mă conving că da, întradevăr el este.

În dimineața aceasta am făcut o meditație theta healing și l-am întâlnit  din nou. L-am recunoscut și am știut că el este. Când a zâmbit la vederea mea i-am văzut chipul dar numai din profil. Acum știu sigur cine este sufletul meu pereche în această viață și mă bucur că am știut de la început că el este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *