Muzică

Ascultă muzică pe frecvența de 295,8 Hz și slăbește

De ce am ales acest tiltu pentru acest articol? Sincer, nu cred că doar stând pe scaun și ascultând muzică m-ar ajuta să slăbesc, deși recunosc că ar fi extraordinar. Știu că trebuie să fac sport, să țin un regim alimentar adecvat și multe altele. Există foarte multe diete, multe pastile sau suplimente alimentare care ajută la slăbit, am încercat câteva, dar nu prea au avut efect la mine. Știu teoria, dar practica mă omoară.

Dar să revin la muzică și slăbit. Tot căutând pe internet informații despre access bars, hipnoză, terapii holistice, muzică pe anumite frecvențe, am găsi mai multe melodii care au frecvența de ardere a grăsimilor. Sincer, am fost curioasă și am ascultat câteva, dar cel mai mult îmi place cea din videoclipul de la sfârșitul acestui articol. Am ascultat-o de mai multe ori deoarece îmi place, dar nu mă aștept să slăbesc doar ascultând-o iar și iar, deși așa ar trebui să fac asta cel puțin o lună de zile, conform studiilor. Nu știu, poate o să aibă efect, poate nu.

Frecveța de 295,8 Hz stimulează arderea grasimilor în surplus. Se recomandă a se asculta la un set de căști audio în stare de relaxare cu ochii închiși, în fiecare zi timp minim de o lună pentru rezultate eficiente. Eu cred că cel mai bine ar fi să fac exerciții fizice și să ascult această melodie în căști.

Muzica înseamnă vindecare şi trebuie să facem astfel încât ea să devină o parte conştientă a vieţii noastre. Putem să participăm la acest proces, aşa cum făceam atunci când eram copii. Aceasta nu presupune doar să ascultăm sau să folosim muzica pentru a umple golurile din vieţile noastre, ci înțelegând ce înseamnă ea, dintr-o perspectivă cu totul nouă. În acest fel putem să realizăm că în muzică se află toate minunile şi cheile pentru miracolele vietții, toate principiile vieţii, naturale şi spirituale fiind aflate în frecvențele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *