HipnozăRegresie

Regresie prin hipnoză într-o viață anterioară

Țin minte că mi-ai spus mai demult că noi doi ne-am întâlnit de multe ori, în alte vieți. Te-am întrebat cum de ești sigur de asta și mi-ai răspuns că pur și simplu știi, cu toate că nu ai încercat niciodată hipnoza sau regresia în alte vieți anterioare.

Recunosc că de multe ori mi s-a întâmplat ca atunci cand am văzut o persoană pentru prima dată în viață să am senzația că o cunosc de undeva, dar să nu știu exact unde și mai ales când ne-am intersectat. Nu este ceva ieșit din comun, se mai întâmplă. Dar acum e vorba de altceva, mult mai profund, ceva transmis din alte vieți, legături indestructibile, amintiri stocate în subconștient, neaccesibile în mod normal. Nu știu cum aș putea explica mai bine folosind cuvintele mele, sunt încă la început de drum în căutările mele și încerc să înteleg cât mai mult.

Ieri am început să caut pe internet mai multe informații despre reîncarnare și vieți anterioare. Voiam să aflu dacă există metode de accesare a acestora. Da, sunt curioasă, vreau să știu dacă și când am mai trăit, ce am fost, cum au fost viețile mele în trecut și dacă am fost un om bun sau rău. Sunt multe întrebări și vreau să aflu răspunsurile. Am găsit pe youtube mai multe filmulețe înteresante și am încercat hipnoza regresivă deși nu eram prea încrezătoare că voi reuși fără cineva care să mă ghideze și să fie lângă mine. Dar știam că nu are cum să se întâmple ceva rău și am reușit.

M-am relaxat, am ascultat vocea din videoclip și am reușit să accesez doua vieți anterioare. Imaginile au fost foarte clare, știam că sunt eu, deși nu arătam la fel ca în viața din prezent.

Când am trecut prin portalul în formă de oglindă și am pășit în prima viață anterioară m-am văzut ca femeie și cred că aveam în jur de 20 de ani. Eram îmbrăcată într-o rochie albă, subțire și lungă, iar în picioare aveam sandale albe, fără toc. Urcam pe o potecă îngustă și picioarele mi se umpluseră de praf. Era foarte cald și soarele ardea cu putere, dar eu nu m-am oprit din drum. Am ajuns în fața unei case mari, țin minte că mă oprisem și o priveam. Nu aveam intenția să intru, dar știu că așteptam ceva, sau pe cineva. Casa era mare și toată avea culoarea crem. Ușa de la intrare și geamurile nu se vedeau din cauza unor stalpi rotunzi și mari. Niciodată nu am văzut o casă care să arate așa. Nu pot plasa în timp acea viața a mea pe care am vizitat-o, contează prea puțin asta. Senzația pe care am avut-o atunci a fost de tristețe și singurătate.

După aceea am accesat al doilea portal sub formă de oglindă și am știut că vizitez o altă viață pe care am trăit-o. Eram tot femeie, micuță de statură, brunetă, și aveam părul negru tuns scurt. Eram îmbrăcată într-un tricou negru și pantaloni scurți. Mergeam pe marginea unei șosele pustii și aveam în spate un rucsac mare și greu. Și, la fel ca în viața vizitată înainte, eram singură și în jurul meu era pustiu. La un moment dat a trecut o masină neagră pe șosea. Avea o viteză foarte mare și mai mult ca sigur șoferul nu m-a văzut. Nu m-a deranjat asta. Știu că în momentul acela îmi faceam griji deoarece mașina avea o viteză foarte mare și erau multe curbe. Nu vroiam să pățească ceva, el, cel care conducea inconștient. Din cauză că în viziunea mea a apărut o masină și un drum asfaltat, cred că pot plasa în timp această viață, bănuiesc că este cea anterioară celei din prezent.

Mi-aș fi dorit să pot vizita mai multe vieți anterioare, dar când vocea din videoclip mi-a spus că este timpul să mă trezesc, nu am putut, nu am știut cum să continui singură și am ieșit din starea de hipnoză. Tot timpul am fost lucidă, imaginile care mi-au venit în minte erau clare și știu sigur că nu am dormit, nu am visat.

Azi am încercat din nou regresia, dar nu am reușit, nu am putut să mă relaxez și să mă concentrez, câinele era agitat și dintr-un apartament de la etaj se auzea zgomotul enervant al unei bormașini. Și am adormit. Poate am visat ceva, nu știu, nu îmi aduc aminte. Tot ceea ce știu este că sunt sigură că voi repeta experiența și sper că atunci nu mă voi mai vedea singură și tristă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *