Access bars

Prima sesiune de access bars

Am spus prima sesiune? Da, așa este. Pentru că știu că vor urma și altele. De ce nu mă mulțumesc cu una? În primul rând îmi doresc să continui și în al doilea rând știu că am nevoie de acest gen de terapie. Cum m-am hotărât să fac o sesiune de terapie bars? Recunosc că la început a fost curiozitatea care, din fericire, a învins reticența și scepticismul meu în legătură cu terapiile holistice în general.

Înainte de asta am căutat informații pe internet despre access bars și am înțeles în mare despre ce este vorba, dar nu în totalitate. Nici nu aș fi avut cum, zic asta după ce au trecut șase zile de la prima sesiune access bars.

Nu am intenția ca în acest articol să scriu definiția acestei terapii și să enumăr beneficiile sesiunilor de acces bars. Aceste informații sunt ușor de găsit pe internet, sunt zeci de articole și video.

Vreau să descriu ce am simțit eu, ce trăiri și senzații am avut, care au fost reacțiile mele și cum m-am simțit după aceea. Oare e bine sau nu să înțeleg tot ce s-a întâmplat? Poate ar trebui să mă mulțumesc cu ceea ce am primit și să nu caut să înțeleg efectiv ce s-a întâmplat, pas cu pas. Totuși eu vreau să știu mai mult și până la urmă o să reușesc.

Imaginile pe care le-am văzut în mintea mea au fost atat de clare și am stiut pur și simplu ce semnificație au sau pe cine reprezintă. Au fost și momente dureroase, am plans, m-am simțit atacată fizic de o anumtă entitate, remușcările și vina de a nu fi putut face mai mult pentru a ajuta cât timp a fost în viață au ieșit la suprafața odată cu lacrimile mele.

Am avut și cred că mai am multe ziduri de apărare ridicate în mod conștient dar și inconștient în mintea mea deoarece nu mai vreau să sufăr din nou. Știu că nu e bine și că ar fi frumos să am încredere în oameni, dar e greu.

Mulți ani de zile am avut vise în care eu zburam sau dansam în aer și mi se părea că totul este firesc, că așa trebuie să fie și nu mă întrebam cum reușesc să fac asta. Îmi întindeam aripile larg și zburam. Dar cumva, cineva, mi le-a frânt și m-am prăbușit în gol. Din momentul acela nu am mai putut să zbor și nu am mai putut dansa în visele mele. În timpul sesiunii access bars am văzut imagini cu un vultur cu aripile mari care zbura deasupra unei câmpii verzi și am știut că sunt eu, că pot din nou să zbor și am stiut că va fi bine și că în curând voi visa din nou că zbor.

Au urmat momente frumoase de liniște, pace, de eliberare și de conștientizare pe care sincer nu cred că aș reuși să le descriu în cuvinte. Pur și simplu le-am simțit și am știut că este bine, că așa trebie să fie.

Practicantul access bars cu care am făcut această ședință este un om deosebit cu un suflet frumos și îi mulțumesc pentru tot. Atunci a fost o conexiune între noi, nu știu sigur cum și de ce, dar i-am acordat încredere de la început și a fost bine, nesperat de bine. Mulțumesc Alin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *