Experiențe

Spirit sau demon?

Ieri am avut o zi grea, am muncit mult la serviciu și am continuat acasă până seara târziu. Cred că am lucrat în total, cu mici întreruperi, în jur de 13 ore la computer. La sfârșitul zilei eram moartă de oboseală și de parcă nu era îndeajuns, am avut parte și de o experiență stranie și înfricoșătoare. Nu îmi dau seama ce a fost sau de ce mi s-a întâmplat mie asta.

După ce am făcut duș am mers în camera mea, m-am așezat pe scaunul din în fața biroului și am început să îmi șterg părul cu un prosop. Nu știu cât a durat operația asta, un minut sau poate două. Când am terminat, am lăsat brusc prosopul, am ridicat capul, am deschis ochii și atunci am văzut un cap de om care se apropia cu viteză foarte mare de mine.

Culoarea pielii era parcă de un amestec între gri și maro, ochii nu se vedeau deoarece erau închiși, buzele la fel, palide și foarte puțin conturate. Fața arăta de parcă ar fi avut o mască, dar fără fante pentru gură, nas și ochi. Da, am văzut toate aceste amănunte într-o fracțiune de secundă. Și nu mint când spun că în momentul acela nu dormeam ca să mă pot consola cu gândul că a fost un vis urât și cum a venit așa a trecut, nu făceam auto hipnoză, meditație sau altceva de genul acesta. Eram trează și lucidă.

M-am speriat, m-am lăsat pe spate și atunci capul acela s-a oprit brusc la câțiva centimetri de fața mea mea și în momentul următor a dispărut la fel de repede cum a și apărut. Totul a durat poate mai puțin de o secundă, dar sincer m-am speriat foarte rău. Nu știu ce a fost acea arătare pe care am văzut-o. Spirit sau demon? Sau poate fantomă? Bine că nu a zis ceva de genul buhuhuu. Până nu demult nici nu acceptam ideea că ar putea exista așa ceva, pentru mine erau ceva de domeniul fantasy, nu le simțeam prezența și de văzut nici atât.

Nu îmi mai este frică, dar sper să nu mai trec prin așa ceva. Acum încerc să îmi dau seama ce s-a întâmplat cu adevărat și ce am văzut, nu pe cine. Recunosc că am căutat pe internet poze asemănătoare cu ce am văzut, dar nu am găsit. Și cum cu desenul nu mă împac deloc bine, slabe șanse să pot facă măcar o schiță. Poate într-o zi am să aflu răspunsul sau poate nu, cine știe. Tot ceea ce știu cu exactitate este că nu am visat și că am văzut foarte clar acea apariție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *